Varför välja den här skola jämfört med andra?
För att bli en bra kosmetisk pigmenterare måste man gå en bra utbildning där lärarna själva har en gedigen utbildning och erfarenhet inom området.
VG Akademin är en skola/ salong i centrala Stockholm som har arbetat med att utbilda permanent makeup artister, micropigmenterare, scalp tatuerare och paramedicinska tatueringar i flera år där Victoria Grepo gått utbildningar inom området både i Sverige och internationellt. VG Akademin en bred erfarenhet för de senaste teknikerna inom permanent pigmentering. Victoria Grepo Akademin har agentur för vällkänd tysk märke Goldeneye. Alla behandlinga och utbildningar genomföras med Goldeneye produkter.  
Salongen arbetar med små grupper 1-4 (max 4 pers.), vilket innebär att du får mycket tid med din handledare. Våra tekniker är klara och utarbetade och varje enskild elev ges stora möjligheter att bli mer självsäkra och förberedda för en karriär inom permanent makeup.
Efter avslutad utbildning finns möjlighet att bli medlem i Svenska Hälso- och Skönhetsförbundet. För att få full ackreditering från förbundet förväntas eleven att skapa en portfölj av praktiskt arbete efter avslutad utbildning och täkna behandlingsskade försäkring. Eleven kommer även att behöva göra ett praktiskt och ett teoretiskt prov för avsluta utbildning och få skolcertifikat.

Det tar tid för en tekniker för att bli en mästare inom sitt hantverk. VG Akademins kurser är för dem som är engagerade och har en vilja att lyckas. Alla elever får det stöd som de behöver när de börja bygga upp sina färdigheter efter avslutad kurs.
Efter avslutad utbildning får du:
– VG Akademins ackrediterade certifikat *
– 10% rabatt på VG Akademins produkter i upp till en vecka efter avslutad utbildning.
– 10% rabatt på samtliga kurser från VG Akademin, utan tidsbegränsning.

– Start Kit ingår i alla grundkurser.