Om Oss

Kosmetisk Pigmentering av Victoria Grepo Akademin

Vårt exklusiva utbud och Dina rättigheter

På Victoria Grepo Akademin i Stockholm erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar i kosmetisk pigmentering med apparat eller microblading av allra högsta kvalité. Välj vad som passar Dig bäst eller kom med ett eget förslag.

Vi håller en unik utbildning i kosmetisk tatuering där vi lär ut en metod i micropigmentering med det tyska, mycket eftertraktade märket Goldeneye. Goldeneye använder sig bara av ekologiska pigment. Alla utbildningar är godkända av SHSF och kan ges på flera nivåer. Efter avklarad utbildning får Du tillgång till ett medlemskap hos SHSF rätt till att skaffa en behandlingsförsäkring åt Dig och Dina kunder. Behandlingsförsäkring erhålls om man har certifierad utbildning och använder certifierade produkter.

Varför välja VG Akademin?

För att bli en bra kosmetisk pigmenterare måste man gå en bra utbildning där lärarna själva har en gedigen utbildning och lång erfarenhet inom området. VG Akademin är en skola och salong i centrala Stockholm som har arbetat med att utbilda permanent makeup artister, micropigmenterare, skalptatuerare och paramedicinska tatueringar i flera år.

Victoria Grepo har utbildat sig inom området både i Sverige och internationellt. VG Akademin har en bred erfarenhet för de senaste teknikerna inom permanent pigmentering. Akademin har en agentur för det välkända tyska märket Goldeneye. Alla behandlingar och utbildningar genomföras med Goldeneye’s produkter.

 

Vi arbetar med små grupper på max 3 deltagare, vilket innebär att du får mycket tid med din handledare. Våra tekniker är klara och utarbetade och varje enskild elev ges stora möjligheter att bli mer självsäkra och förberedda för en karriär inom permanent makeup. Efter avslutad utbildning finns möjlighet att bli medlem i Svenska Hälso- och Skönhetsförbundet. För att få full ackreditering från förbundet förväntas eleven skapa en portfolio av praktiskt arbete efter avslutad utbildning och teckna behandlingsskadeförsäkring. Eleven kommer även att behöva göra ett praktiskt och ett teoretiskt prov för innan avslutad utbildning för att få ett certifikat.

 

Det tar tid för en tekniker att bli en mästare inom sitt hantverk. VG Akademins kurser är för dem som är engagerade och har en vilja att lyckas. Alla elever får det stöd som de behöver när de börjar bygga upp sina färdigheter efter avslutad kurs. Efter avslutad utbildning får du:

– VG Akademins ackrediterade certifikat *

– 10% rabatt på samtliga kurser från VG Akademin, utan tidsbegränsning.

– Start Kit ingår i alla grundkurser.

Sök på postkod, stad eller adress: