Skillnad mellan microblading och micropigmentering i 3D ögonbryn.

Skillnad är att microblading är handmetod när man sker hårstrå med en liten microblad pen och applicerar pigment manuellt. Hårstrå är mycket tunna och naturliga. Med tunna hårstrå kan man göra mycket naturlig effekt för kunder som alldrig sminkar ögonbryn. Nakdel: smärtsam och vid gruv arbete kan uppkomma ärrbildning.

Micropigmentering är med apparat, nanotunn nål pinetrelar pigment mellan hudcellar. Det finns andra nålar som man kan använda för olika sort skuggning. Med apparat kan man göra bryn, fräknar, ögon, läppar m.m Den metod gör mindre ont. Den metod har bredare möjligheter, att man kan välja mellan naturligt och sminkad effect. Stor fördellar för kunder som alltid sminkar sina ögonbryn samt att man kan korrigera negativ pigment på kunder med gamla missfärgade ögonbryn.
Nakdel: på kunder med fetthud eller errbildning kan vara svårt att göra tunnahårstrå med apparat, det fastnar ibland dåligt.

Author Info

Victoria Grepo

No Comments

Post a Comment