Plasma pen – utbildning

Plasma Lift Skin tightening med plasma pen.

Plasmapen inklusive utbildnings dag. 

Behörighet: hudterapeut, terapeut, sjuksköterska, undersköterska, permanent makeup artist och liknande med bra anotomiska kunskaper.

Denna maskin är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas av terapeuter och kräver inte medicinsk utbildning. Det kommer att bli nästa stora erbjudande till dina kunder. Alla pratar om denna underbara nya behandling som kallas “Plasma penna, Plasma Lift Skin tightening”. Det ger dina kunder möjligheten att bli av med rynkor och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt.

I utbildning ingår plasma pen.

Author Info

Victoria Grepo

Comments ( 2 )

Post a Comment